content_copy Clipinvlasy.sk | Clip in vlasy - 100% ľudské clip in
Logo
0 ks
za 0,00 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Blog
10.04.2022
100% pravé ľudské vlasy Remy
Remy ľudské vlasy sú uložené v smere rastu, čo vylučuje ich zamotanie. Na dotyk veľmi jemné a pôsobia maximálne prirodzene. de o pravé vlasy spracovan... čítať celé
10.04.2022
10 dôvodov pre výber clip in predlžovania vlasov
Výhody predĺženia vlasov metódou clip in: Nízka cena oproti iným metódam predĺženia vlasov Trvalé predĺženie je veľmi drahé (stovky EUR). Po čase vám ... čítať celé
06.04.2022
Ako vybrať dĺžku a odtieň clip-in vlasov?
Vhodný odtieň vyberiete priamo z produktovej fotografie. Pri výbere dĺžky clip in je dôležité vziať do úvahy výšku postavy. NÁŠ TIP: nie ste si istá o... čítať celé
Zobraziť všetky články
Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

  • Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
  • Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem zvolenej prepravnej spoločnosti ktorá zabezpečuje doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly, prípadne sprostredkovateľovi a to na základe vzájomnej zmluvy uzatvorenej podľa Zákona č. 18/2018 Z.z.
  • Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávnenýmosobám, prijatím vhodných technických a organizačných opatrení. Taktiež všetci zamestnanci prevádzkovateľa sú povinní dodržiavať mlčanlivosť vo vzťahu k osobným údajom.
  • Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel a to konkrétne:

a) právo na informácie, ktoré je plnená týmto obsahom a obchodnými podmienkami,

b) právo požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby - § 21 Zákona spočíva vo Vašom práve dožadovať sa akým spôsobom a na aké účely sú  Vaše údaje spracúvane, pričom túto požiadavku môžete adresovať na kontaktný e-mail.,

c) právo na opravu osobných údajov - § 22 Zákona Vám umožňuje opraviť osobné údaje ak sú neaktuálne,

d) právo na vymazanie osobných údajov - § 23 Zákona využijete v prípade ak nemáte záujem, aby prevádzkovateľ ďalej spracúval osobné údaje,

e) právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov - § 24 Zákona uplatníte v prípade ak sa domnievate, že osobné údaje boli spracúvané v rozpore so zákonom,

f) právo namietať spracovanie osobných údajov - § 27 Zákona,

g) právo na prenosnosť osobných údajov,

h) právo podať podnet na dozorný orgán vo vzťahu k spracúvaným osobným údajov.

  • Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: meno, priezvisko, ulica a popisné číslo, PSČ, mesto, dodacia adresa, fakturačná adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa, ktoré sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky. Tieto osobné údaje sú uchovávané po dobu 10 rokov pre účely archivácie. V rámci vybavenia objednávky dochádza k spracúvaniu osobných údajov za účelom vystavenia faktúr, vystavenia skladových (dodacích) listov, zabezpečenia dopravy ako aj účtovania v účtovníctve.
  • Ďalšími príjemcami Vašich osobných údajov budú firmy Golemos s.r.o. (prevádzkovateľ ehsopového systému Eshop-rychlo.sk), firma Unihost s.r.o. (správca serverov), Smartsupp.com, s.r.o. (live chat).
  • Tieto stránky zaznamenávajú vašu IP adresu, informácie o čase koľko času strávite prezeraním tých stránok a informácie o tom z akých stránok k nám prichádzate. Cookies sú textové súbory, ktoré sú ukladané vo vašom počítači a používajú sa aj na meranie návštevnosti stránky a prispôsobenie zobrazenia stránok a vďaka týmto súborom Vám dokážeme ponúknuť kvalitnejší. Preto tieto súbory vnímame ako náš oprávnený záujem. Niektoré súbory cookies sú súbormi tretích strán, napr. Youtube, Google a podobne.
  • Súbory cookies si môžete kedykoľvek vymazať alebo ich zbieranie nastaviť priamo v nastaveniach internetového prehliadača. Ak chcete odmietnuť zbieranie súborov cookies nastavte si to vo svojom internetovom prehliadači.
  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov v e-shope na účely e-mailového marketingu, súhlasil so zasielaním e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu.
  • Osobné údaje pre e-mailové marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, e-mailová adresa sú poskytnuté na dobu piatich rokov. Tieto osobné údaje nie sú poskytované tretím stranám.
  • Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite mažeme. Odhlásenie je možné aj prostredníctvom odškrtnutia políčka v užívateľskom účte používateľa (ak kupujúci požiadal o vytvorenie užívateľského účtu). Z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na účely e-mailového marketingu.



VŠETKO O CLIP-IN VLASOCH

100% pravé ľudské vlasy Remy
10.04.2022
100% pravé ľudské vlasy Remy
Remy ľudské vlasy sú uložené v smere rastu, čo vylučuje ich zamotanie. Na dotyk veľmi jemné a pôsobia maximálne prirodzene. de o pravé vlasy spracovan... čítať celé
10 dôvodov pre výber clip in predlžovania vlasov
10.04.2022
10 dôvodov pre výber clip in predlžovania vlasov
Výhody predĺženia vlasov metódou clip in: Nízka cena oproti iným metódam predĺženia vlasov Trvalé predĺženie je veľmi drahé (stovky EUR). Po čase vám ... čítať celé
Ako vybrať dĺžku a odtieň clip-in vlasov?
06.04.2022
Ako vybrať dĺžku a odtieň clip-in vlasov?
Vhodný odtieň vyberiete priamo z produktovej fotografie. Pri výbere dĺžky clip in je dôležité vziať do úvahy výšku postavy. NÁŠ TIP: nie ste si istá o... čítať celé
Metódy predlžovania vlasov
05.04.2022
Metódy predlžovania vlasov
Predlžovanie vlasov rýchlo a efektívne už za 5 minút! Metódy predlžovania vlasov. Tepelná keratínová metóda predlžovania vlasov. Studená keratínová me... čítať celé

Garancie
  • 100% ľudské vlasy
  • Bezplatná výmena
  • 14 dní na vrátenie tovaru
  • Garancia vrátenia peňazí
  • Doručenie do 24 hod
  • Na trhu od roku 2010

 

© Copyright 2010-2022. Akékoľvek použitie obsahu, vrátanie prevzatia, kopírovania, šírenia či ďalšieho sprístupňovania článkov bez súhlasu majiteľa je zakázané.
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk